Ekonomi

ABD Pazar Öncesi: Brown Forman, Campbell Soup ve GameStop raporları

Investing.com – Yatırımcılar önümüzdeki hafta Fed’in faiz artırımı olasılığını tartarken hisse senetleri Salı günü taraf bulmakta zorlandı.

Vadeli işlem tüccarları, duraklama olasılığını yaklaşık %79 olarak gösteriyor, ancak BeslediTemmuz toplantısında faiz artırımlarının devam edeceğine dair bir beklenti var.

Bir duraklama, politika yapıcıların geçen yıldan bu yana 10 faiz artırımının nasıl ilerlediğini ve Fed fon oranını sıfıra yakın bir seviyeden %5’in üzerine çıkardığını değerlendirmesine olanak tanıyacak. Ekonomik veriler fiyatların düştüğünü gösterirken, diğer veriler iş piyasasının hala sıkı olduğunu gösteriyor.

Yine de bazı ekonomistlere göre resesyon olasılığı azalıyor. Goldman Sachs, borç tavanı konusundaki anlaşmanın bu belirsizliği sona erdirmesinin ardından önümüzdeki on iki ayda resesyon olasılığını %25’e düşürdü. Önceki görünümde, olasılık %35 idi.

Goldman’ın 2023 büyüme iddiası %1,8.

Fed politika yapıcıları önümüzdeki hafta faiz kararlarını açıklarken ekonomik büyüme, işsizlik ve enflasyon tahminlerini paylaşacaklar.

Bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. Brown Forman fayda raporu

alkollü içecek üreticisi Kahverengi Forman988.7 milyon dolarlık gelir üzerinden hisse başına 42 sent fayda bildirmesi bekleniyor.

2. Campbell Çorbasıfaiz raporu

paketlenmiş gıda devi Campbell Çorba Şirketi2,2 milyar dolarlık gelir üzerinden hisse başına 65 sentlik faydaları paylaşabilir.

3. GameStop kar raporu

video oyunu satıcısı GameStop Corp.Beklentiler, 1.3 milyar dolarlık gelir üzerinden hisse başına 12 sentlik bir kayıp yönünde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu